Тапициране на волани

S7 Design предлага услугата тапициране на волани. Работим само са качествени, проверени с времето материали. За тапицирането на волан можете да изберете естествена кожа или изкуствена (еко кожа). Тапициране на волани с подложка, поставяне на маркер (лентичка в средата на горната част на волана) с различни цветове. Има избор и на цветовете на конците, с които се шие волана.

Можете да видите също така снимки на изработени от нас анатомични (ергономични) волани, седалки, тавани или други елементи.

Как се изчислява цената за тапициране на волан?

Цената за услугата тапициране на волан варира в зависимост от сложността на волана, материалите, които ще бъдат използвани за тапицирането, допълнителната обработка (има много захабени волани от времето, оглозгани, понякога липсват части от основата, много често полиуретановата основа се върти около желязото, което налага допълнително залепване и т.н.), наличието на подложка, така че няма как да се определи с точност преди оглед на волана, но ориентировъчно цените започват от 100 лв и почти не надвишават 200 лв.

Колко време отнема?

Това е другия въпрос, който се задава най-често, тук също не може да бъде даден еднозначен отговор. Ако не се налага работа по волана (основата е в добро състояние, няма въртяща се гума, няма оглозгвания, например просто е протрита или вече започнала да се разкъсва старата кожа) то тогава тапицирането на волан не би отнела повече от 1 работен ден. Желателно е разбира се да има предварителна уговорка, за да може да се уточни най-близката дата, когато това е възможно да се случи. Ако волана налага допълнителна работа трябва да се вземе предвид съхненето на лепилото, материала за изграждане също се нуждае от 12 часа минимум, в такъв случай нещата могат да отнемат 2 или 3 работни дни. Ергономичните волани са изцяло въпрос на договорка и преценка според формата, изграждането им може да отнеме до 2 седмици, а в определени случаи и по-дълъг период от време.

Малка галерия със снимки на вече тапицирани от нас волани подредени по марки автомобили:

Mercedes-Benz

BMW

Audi

Volkswagen

Други волани